Vad vill ni läsa om på THE FITNESSBLOG?

Eftersom jag har ganska dålig fantasi överlåter jag detta till er, mina läsare.
Jag har under mina år som aktiv skaffat en hel del kunskap om kost och träning, och en viktig del av mitt bloggande är att kunna förmedla detta vidare.

Så vad säger ni, vad skulle ni vilja veta mer om?

6 kommentarer:

Anonym sa...

Tjenare Calle! Amatör som man är så tycker jag att det är lärorikt att kika runt på olika bloggar om träning. Det jag undrar över är det här med stretching, du får gärna lämna din syn på detta ämne.
Då jag läst/hört många olika teorier om detta.

Mvh Markus

Calle Sirén sa...

Markus: Det är väldigt sällan som jag stretchar. Jag och många andra delar åsikten att stretching är överflödigt så länge man tränar i hela muskelns rörelsebana. Ta biceps exempelvis.
I det nedre läget av bicepscurlen utsätts muskelhinnan och muskelns fästen för en naturlig stretch.

Mvh Calle

Jörgen sa...

Jag gillar upplägget du har nu, att man får läsa om din träning och kosten därtil, gärna lite mer bakgrund, ex varför du äter burgare eller omdu har en viss övning som inte är så vanlig osv =). gillar även att du svarar på frågor det är uppskattat då jag har många frågor =). Har en nu, jag har legat still i min vikt har diffat på 2 hg i typ 6-8 veckor nu? tränar 4-5 dagar i veckan, borde väl åtmistone gå upp i vikt va? har inte ändrat min kost på något sätt =).
ha en trevlig helg!

Hannah sa...

Tycker du har rätt bra blandning :) Mer bilder kanske? :)

Ps..du borde ha en mailadress som man kan maila frågor el dyl på :)

Calle Sirén sa...

Jörgen! Det är inte mängden träning som avgör hur mycket du går upp i vikt, utan helt enkelt hur mycket mat du äter. Testa att äta lite extra protein så ska du se att du går upp i vikt på ett bra sätt utan överflödig fettinlagring!

Hannah: Mer bilder, got it! Min e-mailadress ligger inte ute just pga den anledningen. Men fråga gärna öppet på bloggen, då har jag även lättare att komma ihåg att svara :) Har du en personlig fråga kan jag maila dig.

Mvh Calle

Hannah sa...

Förstår dig :) Tänkte mest så det inte bara var ett misstag med tanke på att din blogg är ganska ny :)

Var inget särskilt egentligen för tillfället. Men du verkar ju så kunnig, så då frågar man ju gärna om råd :) Tränar iof inte så mkt tung styrka :)

:)