Gudars skymning - Del 2

Ja, faktiskt!

Dagens Karatepass var i särklass det jobbigaste jag har gjort på flera år. Var nära att vomera vid ett flertal tillfällen, och blackouten lurade runt hörnet hela den sista halvtimmen på passet.
Nådastöten var när vi körde den s.k. "pyramiden" som innebär att man exempelvis kör sparkar mot mits enligt: 1 spark, 2 sparkar, 3 sparkar o.s.v. upp till 10 sparkar för att sedan fortsätta enligt 9 sparkar, 8 sparkar, 7 sparkar o.s.v. Givetvis gör man detta så snabbt man kan på båda benen... Men det är just så här man utvecklas, ligga på gränsen för att nå förbättring. Konditionen kan verkligen bli bättre, så all fysträning är av nytta nu i ärlighetens namn.

Direkt efter passet skrek kroppen efter energi, så då passade min pre-workoutdrink alldeles utmärkt: 50 gram Mr Big Muscle Protein, Choklad plus 50 gram Vitargo (hade slut på maltodextrin).

Kosttillskott från Styrkadirekt!

Idag fick vi även en väldigt trevlig överraskning i form av en ny försändelse från Styrkadirekt !
En massa nytt protein och andra trevligheter såsom NO Caps som jag kombinerar med Kre-alkalyn innan styrkepassen, en kombo jag verkligen kan rekommendera!

Väl hemma blev det 100 gram dinkelpasta och en burk tonfisk med lite extra cottage cheese (valio) och snart är det dags för 45 gram Hy Pro (All Stars) Blueberry Vanilla :)


I morgon är det rygg och baksida axlar igen, så vi hörs då!

Ha en trevlig kväll!

/ Calle

Inga kommentarer: