Snart dags att lägga...

...Det första lagret med färg på tjejen! Börjar nästan kännas som en tradition såhär års :)
Hon håller på att tömma sig på vätska just nu, och är därför ganska vätskig för tillfället. Men allt är enligt plan. Faktum är att hon i mina ögon aldrig har sett bättre ut i detta stadiet! Men det är på scen det skall avgöras, så den som lever får se :)

Vi kommer att åka mot Göteborg i morgon eftermiddag för att "väga in", alltså registrera tjejen inför hennes tävling på söndag. Så nu måste jag med andra ord packa, vilket jag tycker är bland det tråkigaste som finns. Men men, a man gotta do, what a man gotta do!

Kvällens pass blev dessvärre ganska mediokert på grund av sjuk träningsvärk i ljumskarna sedan gårdagens Karatepass. En salig mix av benspark, lårcurl, raka marklyft, benpress och vadpress blev kvittot!


Bild tagen dagen innan Decembercupen 2007.


Skall försöka att uppdatera med lite bilder och dyligt under vår vistelse i Göteborg under tävlingshelgen!

Ha en skön kväll!

/ Calle

2 kommentarer:

Jörgen sa...

Sugen att stå på scenen igen efter helgen?
verkar ju som om du fixat med skor/pumps iaf.. =D. Har lite frågor angående upplägg (väldigt generellt) när man ska tappa ca 10 kilo på 5 månader.... undrar om det är okej att ställa dem?
mvh j

Calle Sirén sa...

Jörgen: Ja för tusan! Suget kommer alltid, men det kommer förmodligen att infrias under nästa år :) Siktar på SM i Athletic Fitness om jag är nöjd med formen och styrkan, annars är DC alltid aktuellt.

10 kg på 5 månader är absolut ingen omöjlighet! Börja med att köra med cardio är mitt tips. När du så småningom börjar plana ut i utveckligen, justera kosten!

/ Calle