Business as usual

Idag har det inte blivit någon träning då jag och mina kollegor på det egna företaget hade möte efter våra ordinarie arbeten. Jobbet efter jobbet kan man kalla det ;)

För er som läser min blogg kan det nog vara ganska lätt att få bilden av att jag inte tänker på annat än träning och kost, men det är givetvis långt från sanningen.Utanför världen där hotpants, tävlingsfärg och diet är hetare än thermoskaffe tillbringar jag en stor del av min fritid med att leta nya affärsidéer. Framförallt intressanta är webbaserade lösningar.
Jag har en vision om att inom en inte allt för avlägsen framtid ha utvecklat en verksamhet med god profit.

Jag har just nu två sidoprojekt på gång, utöver bolaget som jag driver tillsammans med mina 3 vänner och min tjänst som Digital Specialist. Det första projektet, som jag f.ö. tror på mest, är www.newsflash.se och det andra projektet är www.digitalguru.se .
Exakt vad projekten innebär kan jag inte avslöja just nu, men jag gör nya framsteg hela tiden. Återkommer så snart jag har mer kött på benen :)


Imorgon blir det ingen träning heller, dessvärre. Vi kommer att ha en inofficiell julfest för oss på Digitala Medier direkt efter jobbet, så jag får ta igen det under helgens ledighet.// Calle

4 kommentarer:

Anonym sa...

Låter helt förvirat... du närmar dig det klassiska fenomenet att kvalitet byts ut mot kvantitet,man rör i mycket och INGET blir bra.Fokusera där inkomsten är viktigast annars står du där med en massa balla sidoprojekt som inte inbringar mer stash än till lite tonfisk.

Calle Sirén sa...

Anonym: Förstår precis vad du menar.
Givetvis finns det en prioritetsordning på projekten, annars blir det med all säkerhet inget bra av något av dem.

Jag själv är noga med att tidsbestämma projekten, tänk Scrum, för att vara säker på att rätt saker görs i rätt ordning s.a.s.

// Calle

Anonym sa...

När kommer bilderna? Har vi inte väntat tillräkligt länge? Eller vågar du inte visa dem pga att de blev inte så lyckade som du hade tänkt dig?

Calle Sirén sa...

Anonym: Haha! Ni anonyma är för söta :)

Har inte fått bilderna än. De kommer upp så snart jag fått dem, oavsett hur de blev.

// Calle