Cardio och klarsynthet

Igår skulle jag egentligen ha styrketränat, men diverse arbetsuppgifter satte stopp för detta. Får ta igen det idag helt enkelt.

Tillbringade även en stor del av kvällen med att leta glasögon (!) på nätet.
Jag var på synundersökning tidigare på dagen där vi klart konstaterade att det var dags att hjälpa naturen på traven. Kommer bli lite ovant, men jag tror att jag kommer passa i dem :)

Detta passet kommer att bli det sista innan plåtningen och det känns inte direkt som om det är superkritiskt att ha ett perfekt genomförande här. Snarare att träna lite lättare för att få bra pump och genomblödning i musklerna. Allt för självförtroendet.Oflexat på Decembercupen 07.
Är nöjd med denna formen!

Helt på latsidan har jag dock inte legat. De dagar jag inte styrketränar kör jag ett lite längre cardiopass. Egentligen var det planerat att jag skulle köra powerwalks, men jag har vid några tillfällen bytt ut dessa mot att köra lite lugnt på spinningcykeln. Fördelen med detta är att jag exempelvis kan titta på film medens jag trampar på. Lågintensiv cardio under längre tid är ju så fantastiskt tråkigt annars.
Jag tycks fortfarande ligga på en bra viktnedgång i fettmassa, så på ett sätt är det lite synd att målet ligger så nära till hands. Jag lovar dock att jag kommer att vara stenhård till nästa tävling ;)

Även vikten börjar att bli vettig nu, så tömningen ligger i fas.
Morgonvikt: 70.6 kg. Ska bli riktigt intressant att se hur detta blir med en bra ladd!

Hörs ikväll!

// Calle

2 kommentarer:

Anders sa...

70,6kg.. och vi är lika långa..
Du ser större och smalare ut än mig ändå väger jag 11kg mer och är lika lång. Hur faan funkar det =)

Calle Sirén sa...

Anders: Tack, tror jag :) Haha!
Det har ju med struktur att göra. Jag har sinnessjukt smal benstomme och breda axlar. Detta gör ju att jag visuellt blir "större" när jag flexar.

// Calle