Idealfysiken

Jag får ibland frågan vilken min idealfysik är. Svaret är enkelt.

Tvärt emot vad många kanske tror så är inte mitt primära mål att lägga på mig maximalt med muskelmassa, utan en extremt funktionell fysik. Med detta tänker jag på en kombination av: Stark, flexibel, bra kondition och koordination. Utseendet är egentligen sekundärt, men givetvis en trevlig bonus.

Eftersom jag har djupa rötter och ett stort intresse av kampsport så har jag hittat mitt ideal bortom den stora Atlanten. En av de bästa pound for pound-fighters som någonsin har vandrat på denna jord, nämligen Georges St-Pierre

Längd: 178 cm. Vikt: 77 kg.

Georges (aka GSP) har haft en riktig raketkarriär genom sina år som professionell fighter och har en gedigen bakgrund inom diverse stilar, däribland Kyokushin Karate. Givetvis är styrketräning ett dagligt inslag i hans träning.


Så, där har Ni den, min idealfysik. Frågan är, hur ser er idealfysik ut?


// Calle

4 kommentarer:

Ted sa...

Min idealfysik är Bob Paris / Lee Labrada när det gäller byggning.. :D

Calle Sirén sa...

Ted: Ja, är man ute efter byggarfysiker så är det någorlunda "sunda" ideal!

Hoppas att allt är bra annars :)

// Calle

Gustaf sa...

Tycker allt att din profilbild här uppe i högra hörnet är något att eftersträva. Jag gillar AF-fysiker överlag. Lite mer ben än de jag såg i helgen på DC dock ;)

Om man föreställer sig en vältränad ren kropp med mycket trapz och magrutor så är vi nog snart där.

Det ska funka för att fukta på stranden liksom!

/Gustaf L

Calle Sirén sa...

Gustaf: Tack ska du ha! Bilden är från 2005 och vikten där låg runt 71 kg.

Haha! Ja det är jag övertygad om att det räcker till... ;)

// Calle