Stockholm tur och retur

Nu känner jag mig i princip helt helt frisk, känslan är att jag utan problem skulle kunna träna igen.
Dock vet jag av erfarenhet att det är en bra idé att ta en extra dags vila när man väl känner sig frisk, annars brukar ett återfall av förkylningen vara ett faktum.
För min egen del brukar dessa återfall hålla i sig ganska länge om man inte tillåter sig att vila ordentligt, så det är en "no brainer". En extra dags vila gör varken från eller till, om man inte ligger i tävlingsförberedelser och håller på att toppa formen eller liknande.


Hela Skåne, Stockholm

Idag har jag tillbringat hela dagen i Stockholm där jag besökte vårt rikskontor (Hela Skåne) och deras säljare för att avsluta och lämna över några av mina kunder, allt till förmån för min nya tjänst som Digital Specialist.
Det känns oerhört spännande att lämna yrkesrollen som säljare för att börja arbeta med produktutveckling och utbildning. Dock kommer det inte bli någon direkt chock för mig med mina nya arbetsuppgifter då jag mer eller mindre har utvecklats in i den rollen parallellt med min yrkesroll som KAM-säljare. Nu har jag dock getts möjlighet att ha fullt fokus på de roligaste sakerna, även om försäljningen är rolig och jag har presterat riktigt bra sedan jag började på Sydsvenskan Digitala Medier, känns det som om jag har så mycket mer att ge. 


Sydsvenskan by night, lilla ingången

Det är förresten ganska otroligt när man tänker efter, ja det här med hur man kan transportera sig nu för tiden. Stockholm tur och retur på en dag (runt 120 mil) men ändå vara hemma i princip samma tid som när man har varit på kontoret. Hade du sagt det för 150 år sedan hade man skrattat åt dig.
Jag är en ganska härdad flygresenär vid det här laget och har erfarenhet av otaliga fakirflygningar kan vid det här laget tillskrivas mitt CV. Det finns dock en sak jag förmodligen aldrig kommer att vänja mig vid när jag flyger: Att man får lock i öronen är ganska vanligt när man flyger, men jag tappar i princip hörseln timmen efter landning och det tar egentligen en hel dag innan jag är helt "återhämtad". Konstigt det där.

Jag har precis ätit upp min Kesella blandad med Fun Light Cassis och näst på schemat är sängen. Måste jobba på att få tillbaka mitt gamla sömnmönster igen, kroppen fungerar så mycket bättre när man känner sig utsövd.

// Calle

Ps. Nu kommer Ni även åt min site via  www.callesiren.com om Ni skulle känna er extra internationella någon gång... :)

Inga kommentarer: