Axlar, mage och laddning

Idag var jag och körde axlar och mage på Gerdahallen, mitt absoluta favoritgym här i Lund.
Det har bra utrustning, och vi är ett skönt gäng med aktivt tävlande såväl som mer seriöst tränande.
 
Dock är det ett ganska stort gym där en hel del studenter utan direkt gymetikett tränar, med allt vad det innebär. När jag kom till gymmet vid 19-tiden var det totalt överbelamrat med folk. Jag vet, det är lite amatörmässigt att sticka till gymmet vid den tiden, men detta var löjligt. Man kunde knappt komma fram vid hantlarna, så sidolyften var verkligen en utmaning.

Hur som helst gick passet helt OK. Precis som vanligt kände jag av att flåset är under all kritik. Detta gjorde att jag bestämde mig för att lägga in 30 minuter cardio (spinning, löpning) under de dagar som jag inte styrketränar.

Innan träningen var jag hos en kompis för att montera ur mitt mc-batteri (vinterförvarar i hans garage), som dessvärre inte klarade av vinterns ihållande köld, allt för att ta hem det för laddning. Givetvis hade jag med min nyinskaffade verktygslåda ;)
När jag skall öppna verktygslådan, för att visa min kompis detta underverk från Biltema, gör jag en riktig rookiemiss: Jag läggar inte understycket, Ni vet det där med alla bits, plant på marken innan jag öppnar. Detta resulterade i runt 60 lösa bits som låg överallt i lådan, långt bort från sina rättmätiga plaster i lådan.
Kvällens terapiarbete har således bestått av att få tillbaka alla bits på sin rätta plats... Wax on, wax off. Typ. Ganska avslappnande dock att få göra något så tankelöst.

I morgon är det cardio på schemat. Jag återkommer med en nära-döden-rapport om detta!

// Calle

Inga kommentarer: