Bisarr pump

Efter en relativt hektisk dag på arbetet slängde jag mig ner i soffan för att varva ned en liten stund.
Jag han knappt landa i soffan förens jag sov som ett litet barn...
Turligt nog ringde min lillebror mig efter drygt en timmes skönhetssömn så att jag kunde skärpa till mig och sticka till gymmet. Den enorma tröttheten bearbetades med örfilar, EAA, Rage och metal ;)

Som vanligt var gymmet totalt fullbelamrat med smutsiga studenter som mest stod och tog plats. Men inget stoppade mig för att kunna genomföra mitt bröst/tricepspass enligt planerna. Det var dock bitvis riktigt svårt att hitta utrymme för att köra ordentligt, i synnerhet flyes.

Passet i sin helhet gick avsevärt bättre än vad jag hade räknat med. När jag skulle köra hem efter passet hade jag sån pump i bröstet och triceps att det, jag skojar inte, var riktigt svårt att styra bilen hemåt.
Det var riktigt längesedan jag hade sådant tryck under träningen.

Post workout meal

Und jetzt: Modern Warfare 2. 

// Calle

2 kommentarer:

Mange sa...

Hej !

Vet inte hur jag hittade hit men kul att läsa om Träning, kost och motorcyklar, mina tre favoritintressen!! Blev lite orolig nu dock när min gamla hornet står utan laddare i garaget... Såg förresten att du inte har någon reflex under regskylten. Besiktigat den så ?

Mvh

Calle Sirén sa...

Mange: Tjena! Kul att du har hittat hit :) Det låter utmärkt, alltid roligt när någon annan delar ens lite udda mix av intressen.

Det sitter faktiskt en reflex direkt under baklamporna, även om den är ganska skymd... ;)

// Calle