Black monday

Denna måndagen har i ärlighetens namn inte varit en av mina bästa.

Dagen fick sämsta möjliga start då jag i princip i samma sekund som jag landat på min arbetsplats, fick ett riktigt syrligt mail att hantera. Som vanligt handlade det om bristande information och det gick att lösa ganska snabbt, men det är ändå ingen kul start på veckan och definitivt ingen höjdare för mitt blodtryck...

Idag var det rygg, biceps och baksida axlar som gällde och hela passet kändes helt OK bortsett från att jag kände av mitt taskiga flås genom hela passet... ;) Men det är väl så det är när man kör tunga basövningar. Jag nöjde mig med tre övningar för ryggen, två för biceps samt en övning för baksida axlar. Klappat och klart.

PS3. Marknadens snyggaste och vassaste konsol.
(När den fungerar)

Vissa av Er känner kanske till att Sony har stora problem med sitt Playstation Network.
Exakt vad som har hänt har Sony inte kunnat gå ut med ännu. Problematiken är som det ser ut nu att de har skickat ut en felaktig patch som gjorde att alla PS3:or förutom slim-serien har fått en felaktig tid och datum i PS3:ans bios, och därmed fungerar inte kopplingen till Playstation Network. Det hjälper ej att ställa in detta manuellt.
Sony har gått ut och avrått alla ägare till den tjocka modellen av PS3 att inte använda sin konsol inom 24 timmar då diverse inställningar och s.k. Trophys kan försvinna. Högst oproffesionellt i min värld...

Så det var min måndag, black monday. Förhoppningsvis blir morgondagens utgångsläge bättre.

// Calle

Inga kommentarer: