Kvällens update

Efter en dags arbete var det direkt hem för att laga sambons en vecka gamla cykel som hon redan hade lyckats få punktering på. Men så går det när man pumpar däcken med tryckluft... ;)  Det var dock kul att få inviga de nya Biltema-verktygen. De känns faktiskt riktigt bra, trots sitt relativt låga pris.


Som vanligt (konstigt nog, kör rullande schema) på måndagar var det dags att styrketräna. På schemat stod rygg och baksida axlar.

Då jag har gruvlig träningsvärk i ländryggen sedan lördagens benpass, hade jag redan innan passets start beslutat mig för att inte köra några marklyft eller kronlyft för att spara mig lite. Istället kom fokus att ligga på övningar för vidden.
Man kan säga att det var tur att jag inte körde några direkt tunga basövningar idag eftersom att dagsformen kändes relativt usel. Humöret blev inte heller bättre av att gymmet var fullsmockat med folk...
Jag fick dock till ett helt OK pass, trots omständigheterna.

Väl hemma blev det lite mat i form av:

140 gram kalkonbacon

300 gram potatis

1 Frökuse (smörgås)

50 gram räksallad

75 gram räkor (bra med kolesterol efter träningen)

2 x Omega 3

1 x multivitamin


Idag tänkte jag inte bli mer långrandig än så här. Jag bjuder dock på ett litet videoklipp från hemfärden från gymmet. Givetvis är klippet inspelat på inhägnat område, allt annat vore omoraliskt och totalt förkastligt ;)

Peugeot 206 RC med Scorpion avgassystem och MOD 3.
Höj gärna ljudet och basen för att höra skönsången från motorn... :)

// Calle

2 kommentarer:

Jörgen sa...

lite nörderi.. :D
http://phandroid.com/2010/03/22/wepad-android-tablet-crushes-ipad-in-spec-battle/

Calle Sirén sa...

Jörgen: Den verkar faktiskt riktigt vass! Frågan är om den håller Applekvalité?