När man vill vara...

... I sin egen värld för en stund. Jag drar ner kepsen så långt det går för att undvika störande intryck runt omkring mig, nu är det krig. Metallen bombar i hörlurarna, pulsen stiger, man tar i för kung och fosterland. Du är andfådd och mår illa. Det är benpass på schemat.


Dagen till ära var det dags för ännu ett gastkramande benpass. För att få de bästa förutsättningarna tog jag en powernap direkt när jag kom hem. Jag tycker att de hjälper ganska mycket inför träningen.

Passet som sådant bjöd egentligen inte på några större överraskningar förutom ett PB i bensparken: fullt magasin (Nordic Gym) x 6 repetitioner.
Egentligen är det ingen bra måttstock i min värld, hur stark man är i maskinerna, men idag kändes det faktiskt som att framsida lår var lite mer på hugget än vanligt.

I det stora hela: OK pass. Hooyah!


 Väl hemma: Post workout meal

// Calle

Inga kommentarer: