När motivation är en bristvara

Den senaste tiden har jag verkligen känt mig totalt omotiverad att engagera mig i allt vad träning heter. Det enda som egentligen har snurrat i mitt huvud den senaste tiden är arbete och motorcyklar. Men så är det väl, man kan inte alltid vara på topp.
Även om det har tagit emot då motivationen har lyst med sin frånvaro, har jag dock allt fått till de flesta passen.

Snart är våren här igen och det börjar dra ihop sig för att fixa till Suzukin för säsong 2010 :)
På agendan står framförallt tre saker:

1. Ladda batteriet. I min enfald trodde jag att det skulle vara lugnt att låta den stå över vintern. Så enkelt var det inte...

2. Byta olja. Detta tar  normalt de flesta mc-firmor riktiga fantasipriser för att göra.

3. Såga av original-avgassystemet och montera mitt Delkevic kolfiber-slipon. Längtar efter twin-mullret...

Idag var jag min andra vända på varuhuset som skulle kunna liknas vid Guds gåva till mannen: Biltema. Det som inte finns på Biltema är inte värt att nämna, typ ;)
På inköpslistan stod bl.a: Verktygsset (se bild), batteriladdare (se bild), oljedunk för oljebyten, bågfil, avgaspasta, torkarblad, avbitartång, m.m. Det känns riktigt bra att kunna handla vettiga delar och tillbehör för en rimlig summa pengar.

 150 bitars verktygsset samt bil/mc-laddare

I morgon är planen att jag skall åka till kompisens garage där motorcykeln står för att montera ur batteriet för laddning. Efter detta är det träning som gäller. Axlar och mage står på schemat.

Och ja... Jag ska skärpa mig med bloggandet ;)

// Calle

Inga kommentarer: