Nyladdad uppstart

Aj då. Det gick visst ett par dagar mellan uppdateringarna denna gången också. Precis som vanligt har det varit full rulle med arbete och privatliv.
Träningen går dock helt OK just nu, och sakta men säkert börjar även flåset komma tillbaka, även om det är en lång väg kvar att gå. 

Igår var jag och körde rygg på mitt älskade Gerdahallen. Det är fortfarande otroligt mycket folk inne på gymmet, men en hel del har redan trillat bort efter misslyckade nyårslöften. Skönt.

Jag fick till ett riktigt trevligt rygg/bicepspass och styrkan kändes helt OK. Idag har jag sån träningsvärk att det gjorde ont i latsen när jag applicerade min roll-on ;) Det borde man kunna ta som ett tecken på att man inte har maskat på passet...


Idag var jag och startade upp motorcykeln efter förra gångens misslyckande då batteriet hade laddats ur under vintern. Smart, eller snarare optimistisk, som jag är trodde jag att batteriet skulle klara sig över vintern. Men icke.

Med ett nyladdat batteri (tack Biltema för en grym laddare) startade hojen på bråkdelen av en sekund utan någon som helst tvekan. Men så är det väl när man kör Suzuki... ;) Snart åker min nya kolfiberdämpare på och då blir det riktigt skönt muller i hojen.

Ett litet klipp från uppstarten. Jag bjuder på 
ljugarbänkssnacket ;)

// Calle

Inga kommentarer: