The cold from hell

Sakta men säkert börjar kroppen att återhämta sig efter den i särklass värsta infektionen/inflammationen på flera år. Det var längesedan jag mådde såpass dåligt att jag var tvungen att sjukanmäla mig.
Nu börjar det som sagt i alla fall att ordna upp sig igen. Idag gick jag t.o.m. en promenad på en timme, utan några värre känningar av andnöd eller halsont. Jag kommer dock att ge kroppen ett par dagar till med vila för att utrota alla eventuella spår av virus och/eller bakterier, för att vidare mjukstarta med styrketräning och cardio igen.

Skäggig och sliten, 
men på bättringsvägen.

Under tiden jag har varit sjuk har en enorm träningsabstinens byggts upp, och jag känner tydligt hur dåligt min kropp mår av total inaktivitet. Musklerna och lederna värker, samtidigt som man har svårt att sitta still. Träningen är verkligen min tryckventil i vardagen och jag förstår verkligen inte hur folk som inte tränar resonerar...

// Calle

Inga kommentarer: