Mot beach 2010

Som jag skrev i ett tidigare har kostens sammansättning den senaste tiden inte riktigt varit den mest optimala, men nu är det dags att skärpa sig. Fram tills nu har luncher ute på stan varit kutym, men nu åker de trogna matlådorna fram igen.  Man vill ju inte se ut som en säl på stranden, i år igen.

Målet är egentligen inte speciellt definierat förutom att jag vill hålla en lägre offseasonvikt, både för fåfängan och prestationens skull. En rimlig offseasonvikt för mig ligger mellan 74-75 kg med den muskelmassan jag bär på nu.

Idag blev det en härlig tonfiskrätt bestående av: Wokad tonfisk och wokgrönsaker tillsammans med en skvätt rapsolja. Inte speciellt gott, men helt OK näring.

Tonfisk med wokgrönsaker

I kväll skall det styrketränas, och på schemat står: Bröst, triceps och mage. Precis som föregående blogginlägg med andra ord. Detta är pga jag valde att sticka ut på lite cross countrycykling istället för att styrketräna sist.
// Calle

Inga kommentarer: