Snabb statusupdate

Om Ni undrar vart jag tar vägen så är det så att jag har blivit sjuk, eller ja, det har snarare blivit värre egentligen. Jag har känt mig småkrasslig i ett par veckor, men nu har det alltså brutit ut på riktigt. Lika bra kanske.

Öm och svullen i halsen är symptomen. Som Ni alla vet är träning med halsont ett av den största No-No som finns. Att få till ett halvtaskigt pass för att senare få hjärtsäcksinflammation gör det inte riktigt värt det ;)
Skickar med en bild på nya cykeln, 
missade att göra det när jag fick den.

// Calle


Blogginlägg via iPhone

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det känns som ditt jobb kommer i vägen för din träning. :-).
Svårt att hinna med allt och stress därtill. Kan du inte dra ner på något för att slippa bli sjuk? Kanske äta bättre, bli mer motståndskraftig?
Det där med nikotinet låter inte alls bra. Visst kan du sluta med det. Du verkar vara precis den typen som kan klara det.
Motivationen är ännu bättre hälsa. Det räcker. Go for it! Och krya på dig.

Calle Sirén sa...

Anonym: Ja, absolut. Det ligger en hel del sanning i det.
Saken är den att jag inte har tillåtit mig själv att bli riktigt frisk, utan har kört igång för tidigt vid ett flertal tillfällen. Detta har gjort att förkylningen har brutit ut rejält nu. Utöver detta så är jag nog inte mer sjuk än andra, skulle jag tro.

Nikotinet har jag redan dragit ned på till hälften (!), och det långsiktiga målet är att sluta helt.

Tack! :)

// Calle