Ny tid ny stil

Nu var det ett bra tag sedan jag bloggade här (har flera bloggar), inte för att jag inte ha tränat, utan snarare för att jag inte riktigt har haft tid eller motivation för att göra det. Det har hänt en del saker den senaste tiden som gjort att jag har valt att prioritera om lite i min dagliga agenda. En av dessa saker är att jag och tjejen väntar barn. Yes, du läste rätt. En liten kille/tjej kommer i slutet av april om allt går som det skall :)  Ska bli underbart.

Bebisen i vecka 18.

Idag var jag och tjejen på gymmet tillsammans för första gången på riktigt länge. Vi jobbar normalt ganska olika tider, så på vardagarna är det svårt att klaffa in gemensamma pass. Men idag kunde vi finna tiden för att köra ett gemensamt  pass.
Dock körde vi inte tillsammans i den bemärkelsen att vi passade varandra. Lina märker redan nu, halvvägs in i graviditeten, att hennes ork är kraftigt nedsatt. Det händer ju en rad saker med kvinnor när de är gravida, ökad blodvolym är en av dem. Detta gör att kroppen får svårare att syresätta sig själv.

Så vet du att det är vinter på riktigt:
Folk åker skidor till gymmet... ;)

På schemat stod rygg och baksida axlar. Hade redan innan passet beslutat mig för att inte köra biceps, som jag normalt gör under ryggpassen, då jag av någon anledning kände mig sliten i dem.

Passet såg ut enligt:

Rygg
1. Latsdrag bakom nacken. Maxvikt 65 kg x 7 reps.
2. Pullovers i cable. Maxvikt fullt mag x 10 reps.
3. Stångrodd med z-stång. Maxvikt 80 kg x 6 reps.
4. Sittande rodd med brett grepp. Maxvikt 80 kg x 6 reps.

Baksida axlar
1. Framåtlutande hantellyft. Maxvikt 7.5 kg x 10 reps.
2. Omvända flyes i maskin. Maxvikt 55 kg x 8 reps.

Over all ett bra pass med ba kontakt. Körde inte speciellt tungt idag då jag inte kände mig riktigt på hugget, men som sagt, ett bra pass.

I morgon ska jag köra spinning på den gamle trotjänaren här hemma i vardagsrummet. Måste ju ha bra flås när säsongen inför mountainbiken 2011 :)

// Calle

Inga kommentarer: