TRX och cardio #Fitness

Dagen till ära hade jag en del kvällsarbete att göra i mitt företag, Digital Guru. Detta gjorde att jag inte riktigt hade tiden att bege mig bort til gymmet idag, men turligt nog finns det fullgoda patentlösningar!

På schemat idag stod: Rygg, baksida axlar och biceps.

Sagt och gjort körde jag ett pass där jag körde igenom de tre muskelgrupperna med TRX:en på ett medelhögt tempo. Jag fick ruggig pump i samtliga muskelgrupper, speciellt i biceps. Detta är ett fenomen som jag märkt av innan - Mina biceps svarar betydligt bättre på TRX:en än på sedvanlig styrketräning.

Brandon Vera kör TRX

Direkt efter TRX:en körde jag 30 minuter spinning med medelintensitet. Kändes riktigt bra.

I morgon kväll ska jag träffa en ny klient till Digital Guru, spännande!

Vi hörs

// Calle

Inga kommentarer: