Back from the dead #Fitness

Hej! Kommer Ni ihåg mig? Det var jag som brukade blogga här för i tiden... ;)

Ja, det är ett bra tag sedan jag skrev här. Ångesten över att inte ha skrivit har gnagt i bakhuvudet varje dag som har gått, men jag har haft mina skäl. Just nu är jag inne i den mest intensiva perioden i mitt liv så här långt. Fullt på jobbet. Flytt. Barn på gång. Eget företag. Träning. Listan kan göras lång.

Den senaste tiden har även träningen blivit lidande då vi har haft en hel del flyttstök. Endast några spontana styrketränings och cardiopass har hunnits med. Men nu har jag hur som helst bestämt mig för att ta mig i kragen med bloggandet och träningen igen. Dessutom peppar Ni läsare mig oerhört mycket!

Idag körde jag TRX med fokus på rygg, biceps och baksida axlar. Jag har längtat efter att testa TRX:en i en av våra nya dörrar mot vårt vardagsrum på ovanvåningen, då det finns betydligt mer svängrum nu än vad det gjorde i den förra lägenheten.

Passet gick helt OK, även om det känns att man inte direkt är i toppform.

I morgon blir det förmodligen ingen träning utan lugn hemmakväll med sambon. Man får inte glömma att ta vara på tiden här hemma nu, då vi snart är tre :)

// Calle

Inga kommentarer: