Dagens träning och göromål #Fitness

Nu blev det ju så där igen, slarvigt med uppdateringarna ;) Work in progress, mina vänner. Jag ska skärpa till mig.

Idag har jag arbetat hemifrån då vi hade en städfirma i den gamla lägenheten för att göra flyttstädningen, och jag var tvungen att sitta beredd när de hörde av sig. Det blev riktigt bra, så nu återstår bara besiktningen innan vi lämnar över till nästa hyresgäst. Skönt.

I kväll körde jag 50 minuter cardio, välbehövligt eftersom MTB-säsongen har börjat :) Det ska bli så jäkla kul att ge sig ut i skogen igen, även om det är tight med tid nu för tiden.

Jag och Lina lever i väntans tider just nu. Lilltjejen är beräknad till den 22/4, långfredag, så vi kan egentligen bli föräldrar när som helst nu. Svårgreppat, läskigt men samtidigt oerhört spännande!

// Calle

Inga kommentarer: