Rutiner #Fitness


Rutiner. Rutiner kan vara bra, rutiner kan vara dåliga. 

Den senaste tiden har jag letat med ljus och lykta efter nya rutiner, eller egentligen, nya rutiner att ersätta de gamla med. För även om man känner att man inte har rutiner i sin vardag har man det, men de är inte speciellt effektiva. 
Nu börjar jag dock se en ljusning, och jag börjar i sakta mak komma igång med träningen som jag känner den igen. 

Denna veckan har jag hunnit med ett spinningpass som var riktigt tufft eftersom min kondition tycks vara tillbaka på ett något så när nolläge samt ett rygg, biceps och baksida axlar-pass igår. Idag har jag riktigt djup träningsvärk, skönt. 

Jag har tappat en del i vikt den senaste tiden (79,3 kg idag), och det är tyvärr inte speciellt mycket fett ;) Förmodligen är det mycket vätska/glykogen så det bör reda upp sig snabbt när jag väl kommer igång på allvar igen. 
Jag funderat en hel del över vad som är en rimlig nivå för mig nu som småbarnsförälder, mitt i karriären dessutom. Jag tror att jag skulle kunna få till 3, möjligtvis 4, styrkepass i veckan och lika många cardiopass av valfri karaktär på det. 

// Calle

Inga kommentarer: