Decembercupen 2011 och uppdatering #Fitness

Nu i helgen avhölls Decembercupen i Lund, en anrik tävling för nybörjare inom Athletic Fitness och Bodybuidling. Nytt för i år var Classic Bodybuilding och Bodyfitness.

Då jag hade ett par kompisar som skulle tävla i Athletic Fitness dagen till ära var jag naturligtvis på plats, även om just Decembercupen brukar vara en stående post i min kalender. Dock var vi bara där under förmiddagen då de körde hela AF-delen då.
Det var förvånansvärt få startande i Athletic Fitness:en i år, lite trist. Decembercupen i AF har alltid varit känd för att dra många deltagare, inte sällan närmare 30 i varje klass.

Nu kanske Ni undrar om tävlingssuget börjar komma tillbaka? Svaret på den frågan är, trots mina tidigare utspel, faktiskt JA! Jag blev såpass sugen att jag förvånar mig själv. Det bokstavligt ryckte i kroppen på mig när jag såg atleterna i alla delmomenten. Jag får ta mig en ordentlig funderare till nästa år, helt klart.


Film från -180 i Athletic Fitness, Decembercupen 2011

Träningen börjar kännas riktigt bra efter min downperiod den senaste tiden. Jag är för första gången på riktigt länge riktigt peppad när jag ska till gymmet, och med den nyvunna tävlingsgnistan är det bara viljan som sätter gränser :) 
Såhär ska det se ut, fast hårdare!


I morgon kör vi rygg!

// Calle

Inga kommentarer: