Operation #Sub75 - Engaged #Fitness

Efter en liten downperiod med dålig träning, runt två styrkepass i veckan, och bristfällig kost är det dags att ta tag i det hela igen. Barn, arbete och annat har lyckats få mig att avvika från mitt normalläge.

Turligt nog har man karaktär nog att förstå när enough is enough.

Mitt fokus nu ligger på att köra tre strykepass och fyra cykelpass (spinningcykel alternativt mountainbike) per vecka. Målet ligger på att komma under 75 kilo med bibehållen muskelmassa samt att bygga upp konditionen ordentligt inför Bockstensturen senare i år. Formbilder kommer upp under tidens gång.

Jag kommer att väga mig kontinuerligt med min uppkopplade våg, så Ni kan alltid hålla koll på min vikt och kroppskomposition under fliken Dagens Vikt.

Idag körde jag ett spinningpass på medel-intensitet, 40 minuter.

Operation #Sub75 - Engaged.

// Calle

Inga kommentarer: