Om

Jag heter Calle Sirén och är i skrivande stund 29 år gammal. Jag är bosatt i Skåne där jag bor tillsammans med min fru Lina som har varit min bättre hälft hälft sedan gymnasietiden.
Tillsammans har vi vår underbara dotter Felicia.

Min idrottsbakgrund är lika mångfacetterad som min personlighet och jag har tränat allt ifrån bordtennis, gymnastik, mountainbike till Taekwondo. De två senare sporterna har jag även tävlat i där de största framgångarna har nåtts inom Taewkondon där jag har vunnit ett antal distriksmästerskap.

I december 2005 gjorde jag min allra första tävling i Athletic Fitness och intresset för styrketräning och nutrition har bara vuxit sedan dess.

Inom sporten är jag känd som en notorisk dopingmotståndare och brukar gå under smeknamnet Calle "Clean Machine" Sirén.

Under 2012 kommer mitt fokus ligga på att åstadkomma en dynamisk fysik - Stark och konditionsstark.
Jag tränar för att cykla Bockstensturen i september, varför mycket av min träning just nu kretsar kring cykling i allmänhet och mountainbike i synnerhet.

Med vänlig hälsning

Calle "Clean Machine" Sirén

Update:

Operation #Sub75 - Engaged!

Mitt fokus nu ligger på att köra tre strykepass och fyra cykelpass (spinningcykel alternativt mountainbike) per vecka. Målet ligger på att komma under 75 kilo med bibehållen muskelmassa samt att bygga upp konditionen ordentligt inför Bockstensturen senare i år. Formbilder kommer upp under tidens gång.